Wastafelmeubel zwart

Op zoek naar een wastafelmeubel zwart? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van 100% massief eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Naast snelle levering kunt u ook bij ons terecht voor de montage van uw nieuwe zwarte wastafel.

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie zwarte wastafelmeubels! De mogelijkheden zijn eindeloos waarbij ons maatwerk een groot voordeel is. Door het maatwerk is ieder badkamermeubel uniek in zijn soort. Bekijk het overzicht van onze wastafelmeubels direct online. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerp te bieden.

Contact opnemen

Kies uw eigen stijl
Wilt u een zwarte wastafel dat precies in een nis of een hoek past en daarbij een stijlvolle kolomkast, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl als uw meubel? Dan maken we graag een wastafelmeubel op maat voor u. Fine Wood Design ontwerpt en ontwikkelt alle houten wastafelmeubelen zelf. Ze worden centraal in Nederland, in Ingen ontworpen en met de hand geproduceerd. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van massief eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens. Elk meubel krijgt direct na de fabricage een natuurlijke en beschermende coating die in verschillende kleuren beschikbaar is en de uitstraling van uw wastafelmeubel bepaald. Daardoor is elke wastafelmeubel uniek.

Uitsluitend duurzame materialen
Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal. Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. We laten u graag kennis maken met onze houten wastafelmeubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

wastafelmeubel zwart
Badkamermeubel met waskom

Mooi en praktisch in gebruik
Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels, van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. De beschermende coating dringt diep in het hout en geeft het meubel een intense en diepe kleuring, waarbij het hout nog steeds natuurlijk aanvoelt en zijn prachtige eigenschappen en uitstraling behoudt. Het meubel is prettig in gebruik en blijft ook mooi. Zo heeft u jarenlang plezier van uw wastafelmeubel.

Laat u inspireren door de exclusieve eiken badkamermeubels van Fine Wood Design en ontdek het uitgebreide aanbod.

Offerte aanvragen