Wastafelmeubel op maat

Ieder houten wasmeubel is bij ons uniek.
Wilt u een mooi houten wastafelmeubel op maat laten maken? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Omdat al onze meubelen op maat worden gemaakt heeft u alle vrijheid om uw wensen door ons te laten realiseren. Fine Wood Design ontwerpt en vervaardigd uw wastafelmeubel op maat, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst.

Contact opnemen

Verschillende soorten afwerking
In de afwerking van onze badmeubels werken we naast de standaard coating ook met andere lak- en verfafwerkingen. Lak- en verfafwerkingen zorgen voor een andere uitstraling en tonen in mindere mate de natuurlijke eigenschappen en vormen van het hout. Het voordeel van een meubel met een natuurlijke coating is dat een lokale beschadiging zonder zichtbare sporen te herstellen is.

Bezoek onze showroom en ontdek de snelle levermogelijkheden
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Ingen en laat u inspireren! Informeer daarnaast naar de mogelijkheden voor snelle levering. Of neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Wastafelmeubel op maat

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen

Producten

Greep uit ons aanbod