Wastafelmeubel op maat

Ieder houten wasmeubel is bij ons uniek.

Wilt u een mooi houten wastafelmeubel op maat laten maken? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Omdat al onze meubelen op maat worden gemaakt heeft u alle vrijheid om uw wensen door ons te laten realiseren. Fine Wood Design ontwerpt en vervaardigd uw wastafelmeubel op maat, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst.

Bekijk producten

Verschillende soorten afwerking
In de afwerking van onze badmeubels werken we naast de standaard coating ook met andere lak- en verfafwerkingen. Lak- en verfafwerkingen zorgen voor een andere uitstraling en tonen in mindere mate de natuurlijke eigenschappen en vormen van het hout. Het voordeel van een meubel met een natuurlijke coating is dat een lokale beschadiging zonder zichtbare sporen te herstellen is.

Bezoek onze showroom en ontdek de snelle levermogelijkheden
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Ingen en laat u inspireren! Informeer daarnaast naar de mogelijkheden voor snelle levering. Of neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Neem contact op

Wastafelmeubel op maat

Producten

Greep uit ons aanbod