Wastafelmeubel met waskom

Fine Wood Design geeft uw badkamer de aandacht die hij verdient. Een wastafelmeubel met waskom is de perfecte oplossing om uw badkamer stijlvol en functioneel in te richten. Daarom vindt u bij Fine Wood Design een uitgebreide en luxe collectie. De badkamer is tenslotte een plek waar u de dag ontspannen begint en ook weer aangenaam wil afsluiten.

Onderscheidend wastafelmeubel met waskom
Door een eigen type wastafelmeubel met waskom te kiezen bepaalt u zelf uw eigen stijl in uw badkamer. Van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de productie van onze eikenhouten meubelen van Fine Wood Design staat hout centraal. Fine Wood Design werkt uitsluitend met hout van topkwaliteit zodat u jarenlang plezier van uw houten wastafelmeubel heeft. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie en kies voor een wastafelmeubel dat aan al uw wensen voldoet.

Contact opnemen

Kies uw eigen stijl
Fine Wood Design ontwerpt en ontwikkelt alle houten wastafelmeubelen zelf. Ze worden centraal in Nederland, in Ingen ontworpen en met de hand geproduceerd. Er wordt uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen gewerkt. Voor elke badkamer bieden we u een uniek ontwerp. Karakteristiek voor onze wastafelmeubels zijn de kleurschakeringen en nuanceverschillen, noesten en nerven, haarscheurtjes en natuurlijke oneffenheden. Eikenhout is een natuurlijk materiaal. Daardoor is elk wastafelmeubel uniek.

Duurzaam wastafelmeubel
Kiest u voor een wastafelmeubel met waskom van Fine Wood Design? Dan kiest u voor duurzaam en maatwerk. Elk meubel krijgt direct na de fabricage een natuurlijke en beschermende coating tegen vuil en vocht. De coating is in verschillende kleuren beschikbaar is en bepaalt de uitstraling van uw wastafelmeubel. De coating dringt diep in het hout en geeft het meubel een intense en diepe kleuring, waarbij het hout nog steeds natuurlijk aanvoelt en zijn prachtige eigenschappen en uitstraling behoudt. Het meubel is prettig gebruik en blijft ook mooi. Zo heeft u jarenlang plezier van uw wastafelmeubel. We laten u graag kennis maken met onze wastafelmeubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Wastafelmeubel met waskom
Design badmeubel

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten wastafelmeubels die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! Geef met een design wastafelmeubel van Fine Wood Design uw badkamer de aandacht die hij verdient. Ontdek het uitgebreide aanbod eiken wastafelmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen