Wastafelmeubel met spiegel

Fine Wood Design geeft uw badkamer de aandacht die hij verdient. Met een onderscheidend en smaakvol wastafelmeubel met spiegel geniet u elke dag weer van comfort. Daarom vindt u bij Fine Wood Design een uitgebreide en luxe collectie. De badkamer is tenslotte een rustige oase waar u de dag ontspannen begint en ook weer aangenaam wil afsluiten.

Onderscheidend wastafelmeubel met spiegel
Bij Fine Wood Design kiest u uw eigen type wastafelmeubel inclusief spiegel en bepaalt u zelf uw eigen stijl in uw badkamer. Bij elk type meubel bieden we een bijpassende spiegel. Van minimalistisch en modern tot landelijk en robuust. Er is een wastafelmeubel die bij elke stijl en behoefte past. In de eikenhouten meubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Fine Wood Design werkt uitsluitend met hout van topkwaliteit zodat u jarenlang plezier van uw houten wastafelmeubel heeft. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie en kies voor een wastafelmeubel dat aan al uw wensen voldoet.

Contact opnemen

Kies uw eigen stijl
Fine Wood Design ontwerpt en ontwikkelt alle houten badmeubelen zelf. Voor elke badkamer bieden we u een uniek ontwerp. Alle wastafelmeubelen zijn ambachtelijk gemaakt en leverbaar met spiegel. Ze worden centraal in Nederland, in Ingen ontworpen en met de hand geproduceerd. Karakteristiek voor deze wastafelmeubels zijn de kleurschakeringen en nuanceverschillen, noesten en nerven, haarscheurtjes en natuurlijke oneffenheden. Eikenhout is een natuurlijk materiaal. Daardoor is elk wastafelmeubel uniek.

Duurzaam wastafelmeubel
Kiest u voor een wastafelmeubel met spiegel van Fine Wood Design? Dan kiest u voor duurzaam en maatwerk. Elk meubel wordt uit hoogwaardig eikenhout gemaakt en standaard afgewerkt met een natuurlijke en beschermende coating. De coating is in verschillende kleuren beschikbaar en bepaalt de uitstraling van uw wastafelmeubel. De coating dringt diep in het hout en geeft het meubel een intense en diepe kleuring, waarbij het hout nog steeds natuurlijk aanvoelt en zijn prachtige eigenschappen en uitstraling behoudt. Het meubel is prettig in gebruik en blijft ook mooi. Zo heeft u jarenlang plezier van uw wastafelmeubel. We laten u graag kennis maken met onze wastafelmeubels en spiegels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

wastafelmeubel met spiegel
Design badmeubel

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten wastafelmeubels en spiegels die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! Geef met een design badmeubel van Fine Wood Design uw badkamer de aandacht die hij verdient. Ontdek het uitgebreide aanbod eiken wastafelmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen