Uniek badkamermeubel

Ambachtelijk gemaakte unieke badkamermeubels
Bent u op zoek naar een uniek badkamermeubel? Dan bent u bij Fine Wood Design aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk unieke en ambachtelijk gemaakte badkamermeubels. Al onze meubels worden met de hand vervaardigd waarbij veel aandacht besteedt wordt aan de kwaliteit. Doordat al onze meubels ambachtelijk gemaakt zijn, zijn onze badkamermeubels altijd uniek. Een ander voordeel hiervan is dat de badkamermeubels op maat gemaakt worden. Zo kunnen we u precies aanbieden waar u naar op zoek bent en we denken graag met u mee over een passend ontwerp. Wij bij Fine Wood Design hebben passie voor eikenhout en dat is terug te zien in onze unieke badkamermeubels. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zoals massief eikenhout en natuursteen, maar andere materialen naar wens zijn ook mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor de montage van uw unieke houten badkamermeubel.

Contact opnemen

Exclusief en uniek ontwerp
We maken graag een uniek en exclusief badkamermeubel voor u. Omdat wij maatwerk kunnen leveren, zijn wij in staat een houten meubel te maken dat precies past in uw badkamer. Ook is het hierdoor mogelijk om bijvoorbeeld een kolomkast in de precies dezelfde stijl en op uw gewenste maat te ontwerpen. Zo tovert u uw badkamer om in een heerlijke ruimte waar het gevoel van rust heerst. Hierdoor wordt het de perfecte ruimte om tot uzelf te komen en te ontspannen na een lange dag.

Uitsluitend duurzame materialen
Het hout dat wij gebruiken komt uitsluitend uit betrouwbare houtzagerijen. Zo kunnen wij garanderen dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen waar iedere gekapte boom vervangen wordt door nieuwe aanplant. Daarnaast gebruiken we alleen recyclebaar verpakkingsmateriaal. Zo zorgen we ervoor dat duurzaam ondernemen tijdens het gehele productieproces van onze unieke badkamermeubels centraal staat.

Afspraak maken

uniek badkamermeubel
Industriële badkamer - Fine Wood Design

Unieke houten badkamermeubels
Ontdek de luxe van onze prachtige, unieke badkamermeubels gemaakt van massief eikenhout. Van klassiek en robuust tot minimalistisch en modern, alles is mogelijk. Eikenhout staat centraal. Dit geeft uw badkamermeubel niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt ook voor een duurzaam karakter. Eikenhout gaat namelijk jarenlang mee. Daarnaast zijn alle badkamermeubels van Fine Wood Design niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik. We leveren de meubels zijn en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat u inspireren door de unieke badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek ons uitgebreide aanbod en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen