Solid Surface Wastafels

Bij Fine Wood Design kunt u terecht voor wastafels van solid surface. Dit materiaal heeft een trendy en matte uitstraling en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het betekent niet voor niets “solide oppervlakte”. Het massieve materiaal is duurzaam in gebruik en eenvoudig te reinigen. Ontdek alle mogelijkheden van onze maatwerk badmeubels in combinatie met een solid surface wastafel en geniet u elke dag optimaal van uw badkamer.

Maatwerk badmeubels i.c.m. solid surface
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie op maat gemaakte houten badmeubels! De mogelijkheden zijn eindeloos waarbij ons maatwerk een groot voordeel is. Door het maatwerk is ieder badmeubel uniek in zijn soort. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Contact opnemen

Waaruit bestaat het materiaal solid surface?
Solid Surface bestaat in zijn geheel uit hetzelfde egale materiaal, gemaakt van een mix van acryl en polyester met minerale vulstoffen en harsen. Doordat de verhouding tussen de harsen en mineralen is geoptimaliseerd, is kwaliteit gegarandeerd. Het behoort daarom tot de composieten. Het materiaal heeft geen poriën en door het gladde oppervlak blijven de wastafels lang mooi.

De voordelen
Solid surface biedt alleen maar voordelen. Door het gladde materiaal en de vochtbestendigheid kunnen bacteriën zich niet hechten aan het oppervlak. Dit maakt het materiaal tevens prettig in onderhoud. Een solid surface wastafel is eenvoudig schoon te houden. Daarnaast is het massieve materiaal erg duurzaam. Beschadigingen zijn nauwelijks aan de orde, maar zijn indien eenvoudig te behandelen. Het materiaal voelt daarnaast zacht en niet koud aan. Ook dat is zeer prettig in gebruik.

Afspraak maken

Solid surface
solid surface

Mooi en praktisch in gebruik
Ontdek de prachtige badkamermeubels van Fine Wood Design! Voor iedere badkamer, van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust, vindt u een geschikte badkameropstelling. In de eiken badmeubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp. Wanneer u ook nog kiest voor een wastafel van solid surface, heeft u jarenlang plezier van uw badkamer. Alle badmeubelen van Fine Wood Design zijn niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik.

Laat u inspireren door de exclusieve badkamermeubels van Fine Wood Design en ontdek de mogelijkheden met solid surface wastafels. Wij laten u graag inspireren in onze showroom in Ingen.

Offerte aanvragen