Projecten

Smoke Oak in Heinkenszand

Wanneer je prachtige eikenhouten balken in de badkamer hebt, kun je niet anders dan de kleuren van de badkamermeubels daarop aan te laten sluiten. Daarom koos onze klant voor maatwerk meubelen in de kleur Smoke Oak. Fine Wood leverde een grote wastafel onderkast met vier brede stofclose laden met een extra diepe freesbewerking. Boven de wastafel plaatsen we drie spiegelkasten met zowel aan de buiten- als binnenzijde spiegels en bijpassende led-verlichting. In de nis bij het bad maakten wij maatwerk nisplanken en we plaatsen eveneens een vensterbank in Smoke Oak. De twee kamerhoge kasten met legplanken zorgen voor extra veel bergruimte in deze unieke badkamer in Heinkenszand.

Bekijk collectie Afspraak maken

Badkamer in Den Haag

Een oase van rust. Dit prachtige Ruginne wastafelblad is 12,5 cm hoog en voorzien van twee keramische kommen. De Odense wastafel onderkast met twee push to open lades biedt veel opberggemak. Voor extra opbergruimte is er een Sonora open hangkast geplaatst. Alle meubelen zijn glad uitgevoerd in de kleur Chocolate.

Bekijk collectie Afspraak maken

Badkamer en toilet in Echt

Dit maatwerk badmeubel biedt ultiem opberggemak. Het extra brede Ruginne wastafelblad is voorzien van twee ruime keramische kommen. Eronder is een Malmo wastafelonderkast met twee soft close gemonteerd met ernaast ruimte voor de wasmand. Door de 180 cm hoge kast ernaast is er maximaal opbergruimte gecreëerd in deze badkamer. Alle meubelen zijn glad uitgevoerd in de kleur Pure.

Het toilet is uitgerust met een Thorsby fonteinplanchet met aan de linkerzijde een handdoekuitsparing en een rechthoekige keramische wasbak.

Bekijk collectie Afspraak maken

Badkamer in Zoetermeer

Een prachtig eiken badkamer meubel, volledig op maat gemaakt naar wens van de klant. Het hangende meubel is tussen twee muren geplaatst en uitgevoerd met vier softclose lades. Tussen de bovenste en onderste lade een greeplijst om te kunnen openen. Aan beide zijden klepdeuren met een geïntegreerde wasmand en vuilnisbak. Het meubel is glad uitgevoerd in de kleur Pure. De waskommen zijn natuursteen looks.

Afmeting meubel (bxdxh): 208 x 45 x 50 cm.
Diepte lades: 35 cm.

Bekijk collectie Afspraak maken

Badkamer in Wijk bij Duurstede

Less is more! Dit moderne badmeubel met wastafelblad van Solid Surface kenmerkt zich door een prachtig, strak design. Solid Suface heeft een matte, trendy uitstraling, is eenvoudig schoon te houden en het materiaal voelt zacht en niet koud aan. Het zwevende meubel is een onderkast van 140 cm met twee softclose laden welke te openen zijn aan bovenkant van de lade, deze is afgewerkt met een sier strip naar wens van de klant. Kleur van het meubel is Pure. De vensterbank is eveneens in de kleur pure uitgevoerd. De ronde spiegel maakt de inrichting compleet.

Bekijk collectie Afspraak maken

Havanna in Amsterdam

In Amsterdam hebben we een prachtig badkamerinterieur mogen plaatsen. De bewoners kozen voor wastafels van solid surface en eikenhouten kasten in de kleur Havanna met een geribbelde afwerking. Het zwevende wastafelmeubel heeft softclose laden en is uitgebreid met een Ruginne blad eronder. Vanuit de wens voor veel opbergruimte, is rond het zwevende toilet een hoekwandkast met push to open deurfronten ontworpen. De open ruimte tussen de boven- en onderkast biedt plaats voor sfeervolle decoratiematerialen.

Bekijk collectie Afspraak maken

Pure in Heemstede

Donkere tegels en hout in de kleur Pure: een fantastische combinatie! In deze badkamer plaatsten we een Kalmar wastafel onderkast met topblad en push to open lades met eiken fronten in de kleur Pure. De twee legplanken aan de wand en de plank boven het inbouwreservoir van het toilet voerden we in hetzelfde hout uit, evenals het bankje en de handdoekladder. Zo vormen alle meubels in deze badkamer een rustig en stijlvol geheel.

Bekijk collectie Afspraak maken

Wastafel en stortdouche in Amsterdam

Een stijlvolle badkamer! Fine Wood Design plaatste een wastafel onderkast met topblad en twee softclose laden in de kleur Pure. De geribbelde fronten geven het wandmeubel een eigen karakter. Het Ruginne wastafelblad wordt gebruikt als onderplank voor handdoeken. De twee solid surface waskommen van 37 cm diameter en de inbouw wastafelkraan van geborsteld rvs maken het meubel af. Fine Wood Design leverde ook de glazen douchemand, de thermostatische inbouwkraan met stortdouche en handdouche in geborsteld rvs.

Bekijk collectie Afspraak maken

Badkamer in Leerdam

Deze Leerdamse badkamer heeft ultiem opberggemak dankzij de twee Vaxjo wastafelonderkasten. De kasten zijn glad uitgevoerd in de kleur Pure en hebben beiden softclose lades met fronten met afgeschuinde greep. De grote wastafelonderkast (140x45x55 cm) is voorzien van een dubbele Solid Surface wasbak in het Alpine Wit met een wastafelkraan van geborsteld rvs. Boven het meubel hangt een spiegel in de kleur Pure (140×70 cm) met ingebouwde spiegelverwarming en ledverlichting erboven. Voor meer opbergruimte is deze badkamer voorzien van een tweede Vaxjo meubel (118x40x55 cm) met daarboven een kolomkast (40x35x100 cm) met legplanken met blinde bevestiging.
Het toilet op de begane grond is voorzien van een Lund fonteinkast (27x25x60cm) met een Thorsby fonteinplanchet met handdoekuitsparing. Ook hier is gekozen voor de kleur Pure, zodat dit een mooie eenheid vormt met de badkamer boven en het tv-meubel in de woonkamer.

Bekijk collectie Afspraak maken

Badkamer in Tiel

Een wellnesservaring in je eigen huis! Deze Kalmar wastafelonderkast (140x50x35 cm) is glad uitgevoerd in de kleur Pure en heeft twee push to open lades. Een bijzonder detail is het kader dat geheel in verstek is gemaakt. Deze techniek is ook toegepast op de maatwerk linnenkast. Deze is vervaardigd van hetzelfde materiaal als de Kalmar wastafelonderkast. De kast is voorzien van drie push to open deuren en rechtsonderin is een draadwasmand ingebouwd.

Bekijk collectie Afspraak maken

Tv meubel in Leerdam

TV kijken doe je in stijl met een meubel van Fine Wood Design. Het zwevende tv-meubel is uitgevoerd in de kleur Pure en voorzien van vier klepdeuren en twee softclose lades. Met een afmeting van maar liefst 3 meter breed (300x40x70 cm), biedt dit meubel zeer veel opberggemak. Daarnaast zijn alle draden goed weggewerkt dankzij de u-balk en is er een wandcontactdoos gemaakt in één van de lades. De twee open hangkasten van 45x35x60 cm maken het meubel compleet.

Bekijk collectie Afspraak maken

Maak een afspraak

Fine Wood Design denkt graag met u mee door ook eigen montage en levering aan te bieden. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons bereiken op 0344 – 691 028 of via de e-mail info@finewooddesign.nl

Afspraak maken