Over Fine Wood Design

Ons ambachtelijk bedrijf met passie voor eikenhout!

Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Tot in de kleinste details! Wij garanderen u dan ook een duurzaam, solide eindproduct dat geheel aan uw wensen voldoet.

Al onze meubelen worden op maat gemaakt. Dit betekent dat u alle vrijheid hebt om uw wensen door ons te laten realiseren. Of het nu de afmeting betreft, de stijl of de kleur, wij maken precies dat meubel dat u in gedachten hebt.

Contact opnemenAfspraak maken

Fraaie afwerking
Idealisme, duurzaamheid en handmade in Holland

Bij Fine Wood Design vormt maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant.

Handmade in Holland

Alle houten meubelen ontwerpen en fabriceren we centraal in Nederland in Ingen. Vanuit daar distribueren we de meubelen door heel Nederland. In Ingen werken we samen met een hecht en enthousiast team dat altijd met plezier voor u aan de slag gaat.

Duurzame meubelen voor een inspirerende droomomgeving

Referenties

Over Fine Wood Design

Onze ideeën zijn perfect vertaald naar een mooi ambachtelijk badkamermeubel met kast en dubbele waskommen. Ook snel geleverd en wij zijn er helemaal blij mee!

Zonder meer een kwaliteitsproduct geleverd voor de badkamer, snel geleverd en zoals afgesproken geheel op maat! Bedankt voor de fijne samenwerking en succes verder!