Onderhoud

Gaat u alstublieft voorzichtig om met de oppervlaktes gedurende 2 weken na levering. De meubels zijn in die periode kwetsbaar voor het ontstaan van vlekken, kringen, strepen en beschadigingen.

Contact opnemen

Ons advies

  • Wij raden u aan om tijdens de eerste twee (2) weken alleen te reinigen d.m.v. een droge doek zodat de kleur en beschermlaag van uw meubel goed kan uitharden. Gebruik geen vochtige doekjes. Tijdens de derde (3e) week het meubel voorzichtig reinigen met zuiver water en een goed uitgewrongen doek (niet nat). Na vier (4) weken kan u starten met het meubel periodiek schoon te maken (niet nat) met een sopje van meubelzeep (informeer bij uw sanitair specialist).
  • Gebruik geen agressieve en/of bijtende schoonmaak en schuurmiddelen en scherpe hulpmiddelen.
  • Vermijd ook dat het meubel in contact komt met ammoniak, zuren, sterke reinigingsmiddelen, haarverf, nagellak remover en chloor.
  • Natte (water) vlekken zo snel mogelijk afdrogen om te voorkomen dat het water voor kalkafzetting kan zorgen op uw meubel. Als het water er lang op blijft liggen worden dit kalkplekken (witte vlekken).
  • Geen corrosieve of aluminium producten direct op het hout plaatsen (scheerschuim/haarlakbus) hierdoor kunnen kringen ontstaan.
  • Laat geen vochtige handdoek achter in of op het meubel en zorg ervoor dat het meubel vrij is van spatwater.
  • Vermijd direct zonlicht i.v.m. uitdrogen/verkleuren.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen met onze eigen montageteams, eigen levering en service voor de houten badmeubelen? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken op 0344 – 691 028 of mail naar info@finewooddesign.nl

Afspraak maken

Download hier de montage- of onderhoud handleiding.