Eigen montage

Bij Fine Wood Design beschikken we over eigen ervaren montageteams die uw badmeubel thuis bij u monteren. Onze vakmensen helpen u graag om uw nieuwe badkamermeubel professioneel te plaatsen en te installeren, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Omdat we onze meubelen zelf in Ingen fabriceren, hebben we korte levertijden en kunnen we onze badmeubelen ook op korte termijn bij u plaatsen.

Neem direct contact met ons op als u hierover meer wilt weten. We staan voor u klaar.

Contact opnemen

Maatwerk

Elk badmeubel vervaardigen we bij Fine Wood Design met de hand. We besteden de grootst mogelijke aandacht aan de kwaliteit en vormgeving. Bij Fine Wood Design ontwerpen we en vervaardigd we uw badmeubel op maat, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst. Wilt u bijvoorbeeld een meubel dat precies in een nis past en daarbij een bijpassende kolomkast, uitgevoerd in hetzelfde materiaal als uw meubel? Dit is allemaal mogelijk. We denken graag met u mee en gaan met u samen om tafel om tot een mooi ontwerp en een uitstekende uitvoering te komen.

Onderhoud & service

Hout is een hoogwaardig materiaal en vraagt om een behandeling met gepaste zorg. Al onze meubelen zijn voorzien van een dubbele coating. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen onder andere water. Voor het behoud van uw meubel adviseren wij het volgende:

  • Maak het meubel altijd droog na gebruik. Zo voorkomt u dat er kalkplekken ontstaan.
  • Maak het meubel schoon met een sopje van groene zeep. Vermijd het gebruik van agressieve en bijtende schoonmaak- en schuurmiddelen.
  • Voorkom dat uw meubelen in aanraking komen met ammoniak, zure en/of sterke reinigingsmiddelen, haarverf, removers, chloor of tandpasta. Komen deze middelen toch op uw meubel? Maak dan de natte vlekken zo snel mogelijk droog. Zo beperkt u de inwerktijd van de gemorste vloeistof.
  • Scherpe voorwerpen kunnen het hout beschadigen. Wees hier voorzichtig mee.

Heeft u desondanks toch een vlek op uw meubel? Stuur ons een foto, en wij zoeken een oplossing.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen met onze eigen montageteams, eigen levering en service voor de houten badmeubelen? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken op 0344 – 691 028 of mail naar info@finewooddesign.nl

Afspraak maken

Download hier de montage- of onderhoud handleiding.