Eigen montage

Bij Fine Wood Design beschikken we over eigen ervaren montageteams die uw badmeubel thuis bij u monteren. Onze vakmensen helpen u graag om uw nieuwe badkamermeubel professioneel te plaatsen en te installeren, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Omdat we onze meubelen zelf in Ingen fabriceren, hebben we korte levertijden en kunnen we onze badmeubelen ook op korte termijn bij u plaatsen.

Neem direct contact met ons op als u hierover meer wilt weten. We staan voor u klaar.

Contact opnemen

Service

Elk badmeubel vervaardigen we bij Fine Wood Design met de hand. We besteden de grootst mogelijke aandacht aan de kwaliteit en vormgeving. Bij Fine Wood Design ontwerpen we en vervaardigd we uw badmeubel op maat, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst. Wilt u bijvoorbeeld een meubel dat precies in een nis past en daarbij een bijpassende kolomkast, uitgevoerd in hetzelfde materiaal als uw meubel? Dit is allemaal mogelijk. We denken graag met u mee en gaan met u samen om tafel om tot een mooi ontwerp en een uitstekende uitvoering te komen.

Hout is een hoogwaardig materiaal en vraagt om een behandeling met gepaste zorg. Door scherpe voorwerpen, agressieve en bijtende schoonmaak- en schuurmiddelen te vermijden, heeft u lang plezier van uw meubel. Voorkom dat uw meubelen in aanraking komen met ammoniak, zure, sterke reinigingsmiddelen, haarverf, removers of chloor. Komen deze middelen toch op uw meubel? Verkort dan de inwerktijd van uw gemorste vloeistof en maak natte vlekken zo snel mogelijk droog. Als er water op uw badmeubel opdroogt kunnen er mogelijk kalkplekken ontstaan, door uw meubel goed droog te houden, voorkomt u dit.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen met onze eigen montageteams, eigen levering en service voor de houten badmeubelen? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken op 0344 – 691 028 of mail naar info@finewooddesign.nl

Afspraak maken

Download hier de montage- of onderhoud handleiding.