Maatwerk Eikenhout

Bij Fine Wood Design bieden we u onderscheidende eikenhouten meubels met een fraaie vormgeving. U herkent onze fraaie vormgeving en de variatie in materialen van eikenhout met keramiek. Met onze badmeubelen creëert u ruimte en zorgt u voor een efficiënte indeling van uw badkamer.
Contact opnemen

Eikenhout

Meubels van 100% eikenhout zijn sfeerbepalend in uw badkamer.
Kiest u voor hangend of juist staand, voor romantisch of stoer, liever modern en strak? Op onze duurzame eikenhouten meubelen krijgt u garantie. Onze eiken badkamermeubelen zijn voorzien van alle moderne functionaliteiten en daardoor heel comfortabel in gebruik. We ontwerpen greeploze lades, met volledig houten fronten en sifonuitsparingen op de juiste plaats. Comfortabel in gebruik, omdat de luxe geleiders voor een geruisloze sluiting van de lade zorgen.

Onze meubelen zijn leverbaar vanaf 60-80-100-120-140-160 en 200 cm, andere en tussenliggende maten zijn als maatwerk meubelen altijd mogelijk. We luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee.

Neem contact op

Kunststoffen spoelbakken op maat

Ontdek onze Solid surface wastafels

Bij onze houten meubelen bieden we u solid surface wastafels. Geniet met een solid surface wastafel elke dag optimaal van uw badkamer. Solid surface is in de Nederlandse badkamer zeer gewenst. Het materiaal heeft een trendy matte uitstraling en is van hoogwaardige kwaliteit. De wastafel is eenvoudig te reinigen. Het materiaal heeft geen poriën en door het gladde oppervlak blijven de wastafels lang mooi en zijn ze eenvoudig schoon te houden.

Neem contact op

Maak een afspraak

Fine Wood Design denkt graag met u mee door ook eigen montage en levering aan te bieden. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons bereiken op 0344-691028 of via de e-mail info@finewooddesign.nl

Contact opnemen