Maatwerk badkamermeubel

Bent u op zoek naar een maatwerk badkamermeubel? Met een badmeubel van Fine Wood Design geeft u de badkamer de aandacht die hij verdient. Met een onderscheidend en smaakvol badmeubel geniet u elke dag weer van comfort. De badkamer is tenslotte een plek waar u de dag ontspannen begint en ook weer aangenaam wil afsluiten. Kies er daarom voor een badkamermeubel te laten maken dat aan al uw wensen voldoet en waar u jarenlang plezier van heeft.

Onderscheidend design badmeubel
Wist u dat een badmeubel sfeerbepalend is voor uw badkamer? Daarom vindt u bij Fine Wood Design een uitgebreide en luxe collectie. Met een maatwerk badmeubel bepaalt u zelf uw eigen stijl in uw badkamer. Van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de eikenhouten meubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Fine Wood Design werkt uitsluitend met hout van topkwaliteit zodat u jarenlang plezier van uw design badmeubel heeft. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie.

Contact opnemen

Ieder meubel is uniek
Fine Wood Design ontwerpt en ontwikkelt alle houten badmeubelen zelf. Voor elke badkamer bieden we u een uniek ontwerp. Alle onze badmeubelen zijn ambachtelijk en op maat gemaakt. Ze worden centraal in Nederland, in Ingen ontworpen en met de hand geproduceerd. Karakteristiek voor deze badmeubels zijn de kleurschakeringen en nuanceverschillen, noesten en nerven, haarscheurtjes en natuurlijke oneffenheden. Eikenhout is een natuurlijk materiaal. Daardoor is elk badmeubel uniek. Bij Fine Wood Design zijn geen twee exemplaren gelijk.

Duurzaam maatwerk badkamermeubel
Kiest u voor een maatwerk badmeubel van Fine Wood Design? Dan kiest u voor duurzaam en maatwerk. Elk meubel wordt uit hoogwaardig eikenhout gemaakt en behandeld met een uiterst duurzame coating, die in verschillende kleuren beschikbaar is, die de uitstraling van uw badmeubel bepaald. De coating dringt diep in het hout en geeft het meubel een intense en diepe kleuring, waarbij het hout nog steeds natuurlijk aanvoelt en zijn prachtige eigenschappen en uitstraling behoudt. Zo heeft u jarenlang plezier van uw badmeubel. Het meubel is prettig gebruik en blijft ook mooi.

Afspraak maken

Maatwerk badkamermeubel
Badkamermeubel met waskom

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten badkamermeubel die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! Geef met een design badmeubel van Fine Wood Design uw badkamer de aandacht die hij verdient. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf en onze meubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Offerte aanvragen