Luxe Badkamermeubel op maat

Bezoek onze showroom voor snelle levering
Wilt u een luxe houten badmeubel op maat laten maken? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze badmeubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Fine Wood Design ontwerpt en vervaardigd luxe badmeubelen op maat, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw badkamer? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Ingen en laat u inspireren. Bij Fine Wood Design maken badkamermeubelen op maat, dus ieder meubel is uniek. Wij garanderen u een duurzaam, solide eindproduct dat geheel aan uw wensen voldoet. Daarnaast kunnen wij zeer snel leveren.

Contact opnemen

Verschillende soorten afwerking
In de afwerking van onze luxe badkamermeubels werken we met een standaard coating of een andere lak- en verfafwerkingen. Gelakte of geverfde meubels zijn gladder en daardoor makkelijker af te nemen en praktischer in gebruik. Het voordeel van een meubel met een natuurlijke coating is dat een lokale beschadiging zonder zichtbare sporen te herstellen is.

We laten u graag kennis maken met onze meubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Luxe Badkamermeubel

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen

Producten

Greep uit ons aanbod