Lookbook

Badkamer in Den Haag

Een oase van rust. Dit prachtige Ruginne wastafelblad is 12,5 cm hoog en voorzien van twee keramische kommen. De Odense wastafel onderkast met twee push to open lades biedt veel opberggemak. Voor extra opbergruimte is er een Sonora open hangkast geplaatst. Alle meubelen zijn glad uitgevoerd in de kleur Chocolate.

Bekijk collectie Afspraak maken

Badkamer en toilet in Echt

Dit maatwerk badmeubel biedt ultiem opberggemak. Het extra brede Ruginne wastafelblad is voorzien van twee ruime keramische kommen. Eronder is een Malmo wastafelonderkast met twee soft close gemonteerd met ernaast ruimte voor de wasmand. Door de 180 cm hoge kast ernaast is er maximaal opbergruimte gecreëerd in deze badkamer. Alle meubelen zijn glad uitgevoerd in de kleur Pure.

Het toilet is uitgerust met een Thorsby fonteinplanchet met aan de linkerzijde een handdoekuitsparing en een rechthoekige keramische wasbak.

Bekijk collectie Afspraak maken

Badkamer in Zoetermeer

Een prachtig eiken badkamer meubel, volledig op maat gemaakt naar wens van de klant. Het hangende meubel is tussen twee muren geplaatst en uitgevoerd met vier softclose lades. Tussen de bovenste en onderste lade een greeplijst om te kunnen openen. Aan beide zijden klepdeuren met een geïntegreerde wasmand en vuilnisbak. Het meubel is glad uitgevoerd in de kleur Pure. De waskommen zijn natuursteen looks.

Afmeting meubel (bxdxh): 208 x 45 x 50 cm.
Diepte lades: 35 cm.

Bekijk collectie Afspraak maken

Badkamer in Wijk bij Duurstede

Less is more! Dit moderne badmeubel met wastafelblad van Solid Surface kenmerkt zich door een prachtig, strak design. Solid Suface heeft een matte, trendy uitstraling, is eenvoudig schoon te houden en het materiaal voelt zacht en niet koud aan. Het zwevende meubel is een onderkast van 140 cm met twee softclose laden welke te openen zijn aan bovenkant van de lade, deze is afgewerkt met een sier strip naar wens van de klant. Kleur van het meubel is Pure. De vensterbank is eveneens in de kleur pure uitgevoerd. De ronde spiegel maakt de inrichting compleet.

Bekijk collectie Afspraak maken

Maak een afspraak

Fine Wood Design denkt graag met u mee door ook eigen montage en levering aan te bieden. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons bereiken op 0344-691028 of via de e-mail info@finewooddesign.nl

Afspraak maken