Landelijke badkamer

Met ambachtelijk gemaakte meubels
Wilt u graag een landelijke badkamer? Ook dan bent u bij Fine Wood Design aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Wij vervaardigen onze eikenhouten badkamermeubels met de hand, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Hierdoor kunt u uw badkamermeubel op maat laten maken . Wij denken graag met u mee over een mooi ontwerp passend bij uw landelijke badkamer. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Ingen en laat u inspireren. Wij kunnen uw badmeubel snel leveren en eventueel bij u thuis monteren. De mogelijkheden voor uw badkamer landelijk zijn eindeloos. Wij garanderen u dan ook een duurzaam, solide eindproduct dat geheel aan uw wensen voldoet.

Contact opnemen

Landelijk badkamermeubel
Fine Wood Design maakt unieke badkamermeubels op maat en kan dus ook landelijke badkamermeubels vervaardigen. Alles is mogelijk, van een meubel met een enkele spoelbak tot een badmeubel met een dubbele spoelbak. Omdat wij meubels op maat maken, kunnen wij het landelijke badkamermeubel helemaal naar uw wens ontwerpen en samenstellen. Al onze meubels worden gemaakt van eikenhout. Met een onderscheidend, landelijk badkamermeubel geniet u iedere dag opnieuw van uw badkamer. Gaat u voor landelijk strak of landelijk klassiek?

Onderscheidend badkamermeubel
Door uw eigen badkamermeubel in landelijke stijl te ontwerpen, kunt u uw badkamer helemaal naar smaak maken. In de eikenhouten meubels van Fine Wood Design staan de eigenschappen van hout centraal. Daarom werken wij uitsluitend met hout van topkwaliteit zodat u jarenlang plezier heeft van uw landelijke badkamer.

Afspraak maken

landelijke badkamer
Maatwerk eikenhout

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout komt uitsluitend uit betrouwbare houtzagerijen. Hierdoor weten we zeker dat het hout dat we gebruiken afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen waar iedere gekapte boom vervangen wordt door een nieuwe. Daarnaast gebruiken we uitsluitend recyclebaar verpakkingsmateriaal. Zo zorgen we ervoor dat duurzaam ondernemen in het hele productie proces van onze landelijke badkamer centraal staat.

Laat u inspireren door de landelijke badkamers van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels eikenhout en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen