Industriële badkamer

Met ambachtelijk gemaakte meubels
Wilt u graag een industriële badkamer? Ook dan bent u bij Fine Wood Design aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Kwaliteit staat hierbij centraal. Onze eikenhouten badkamermeubels worden met de hand vervaardigd, waardoor u uw badkamermeubel op maat kunt laten maken. Wij denken graag met u mee over een mooi ontwerp passend bij uw industriële badkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Ingen en laat u inspireren. Wij kunnen uw badmeubel snel leveren en eventueel bij u thuis monteren. De mogelijkheden voor uw badkamer industrieel zijn eindeloos. Wij garanderen u dan ook een duurzaam, solide eindproduct dat geheel aan uw wensen voldoet.

Contact opnemen

Industrieel badkamermeubel
Bij Fine Wood Design bieden we u unieke badkamermeubels op maat met een stijlvolle vormgeving. Alles is mogelijk, van een meubel met een enkele spoelbak tot een badmeubel met een dubbele spoelbak van solid surface. Omdat wij meubels op maat maken, kunnen wij het industriële badkamermeubel helemaal naar uw wens ontwerpen en samenstellen. Al onze meubels worden gemaakt van eikenhout. Met een onderscheidend, industrieel badkamermeubel geniet u iedere dag opnieuw van uw badkamer.

Onderscheidend badkamermeubel
In de eikenhouten meubels van Fine Wood Design staan de eigenschappen van hout centraal. Daarom werken wij uitsluitend met hout van topkwaliteit zodat u jarenlang plezier heeft van uw industriële badkamer. Omdat uw meubel door ons uniek wordt gefabriceerd, kunt u genieten van een onderscheidend badmeubel.

Afspraak maken

Industriële badkamer - Fine Wood Design
Maatwerk eikenhout

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout komt uitsluitend uit betrouwbare houtzagerijen. Hierdoor weten we zeker dat het hout dat we gebruiken afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen waar iedere gekapte boom vervangen wordt door een nieuwe. Daarnaast gebruiken we uitsluitend recyclebaar verpakkingsmateriaal. Zo zorgen we ervoor dat duurzaam ondernemen in het hele productie proces van onze industriële badkamer centraal staat.

Laat u inspireren door de industriële badkamers van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels eikenhout en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen