Houten wastafelmeubel

Ambachtelijke en exclusieve badmeubels
Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van 100% massief eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor montage van uw nieuwe houten wastafelmeubel.

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie wastafelmeubels die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! De mogelijkheden zijn eindeloos waarbij ons maatwerk een groot voordeel is. Bekijk het overzicht van onze exclusieve badkamermeubels direct online. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Contact opnemen

Exclusief ontwerp in 100% massief eikenhout
Wilt u een houten wastafelmeubel dat precies in een nis of een hoek past en daarbij een stijlvolle kolomkast, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl als uw exclusieve houten wastafelmeubel. Dit doen we graag voor u. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van massief eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal. We laten u graag kennis maken met onze houten wastafelmeubel. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Houten wastafelmeubel
Badkamermeubel met waskom

Mooi en praktisch in gebruik
Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels, van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de exclusieve badmeubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp, waarmee u jarenlang plezier van uw badmeubel heeft. Alle badmeubelen van Fine Wood Design zijn niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen.

Offerte aanvragen