Houten badmeubel

Ambachtelijke en exclusieve badmeubels
Bent u op zoek naar een houten badmeubel? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor montage van uw nieuwe badmeubel.

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten badkamermeubel die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! De mogelijkheden zijn eindeloos waarbij ons maatwerk een groot voordeel is. Bekijk het overzicht van onze exclusieve badmeubelen direct online. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Contact opnemen

Exclusief ontwerp
Wilt u een houten meubel dat precies in een nis of een hoek past en daarbij een stijlvolle kolomkast, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl als uw exclusieve houten meubel. Dit doen we graag voor u. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal. We laten u graag kennis maken met onze houten badkamermeubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Houten badmeubel
Badkamermeubel met waskom

Exclusieve houten badmeubels
Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels gemaakt uit massief eikenhout. Van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de exclusieve badmeubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp, waarmee u jarenlang plezier van uw badmeubel heeft. Alle massief eiken wastafelmeubels van Fine Wood Design zijn niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen