Houten badmeubel Tiel

Ambachtelijke en exclusieve badmeubels
Op zoek naar een houten badmeubel in Tiel? Dan bent u bij Fine Wood Design helemaal aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een grote collectie houten badkamermeubels. Al onze meubels worden met de hand vervaardigd. Hierdoor kunnen onze badmeubels op maat gemaakt worden en besteden we veel aandacht aan kwaliteit. Fine Wood Design is namelijk een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van hout. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen, zoals massief eikenhout en natuursteen. Andere materialen naar wens zijn ook mogelijk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de montage van uw nieuwe houten badmeubel.

Contact opnemen

Exclusief ontwerp
Ook een exclusief ontwerp maken we graag voor u. Doordat wij maatwerk leveren, zijn wij in staat een houten meubel te maken dat precies past op een bepaalde plek en kunnen wij daar ook een stijlvolle kolomkast bij maken, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl.

Uitsluitend duurzame materialen
Het hout dat gebruikt wordt, komt uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Hiermee kunnen wij garanderen dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal. We laten u graag kennis maken met onze houten badkamermeubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Houten badmeubel Tiel
Houten badmeubel

Houten badmeubels in Tiel
Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels gemaakt uit massief eikenhout. Van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de exclusieve badmeubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp, waarmee u jarenlang plezier van uw badmeubel heeft. Alle badmeubelen van Fine Wood Design zijn niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik. De meubels worden snel geleverd en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze badkamerwinkel nabij Tiel. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf en denken graag met u mee om u een passend ontwerp te bieden.

Offerte aanvragen