Fonteinplank

Op zoek naar een fonteinplank? De Thorsby fonteinplanchet van Fine Wood Design past in ieders toiletruimte. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van 100% massief eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Naast snelle levering kunt u ook bij ons terecht voor de montage van uw fonteinplank.

Eindeloze mogelijkheden en snelle levering
Bij Fine Wood Design zijn de mogelijkheden eindeloos waarbij ons maatwerk een groot voordeel is. Door het maatwerk is iedere fonteinplank uniek in zijn soort. Bekijk het overzicht van onze Thorsby fontein planchet direct online. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u het toilet een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerp te bieden.

Contact opnemen

Maatwerk
Wilt u een fonteinplank hout dat precies in een nis of een hoek past en daarbij een bijpassende fonteinspiegel, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl als uw meubel? Dan maken we graag een fonteinplank voor u op maat. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van massief eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Uitsluitend duurzame materialen
Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen centraal. Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. We laten u graag kennis maken met onze eiken fonteinplanken. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Fonteinplank zwart
Fonteinplank hout

Afwerking
In de fonteinplanken van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Alle (materialen voor) houten meubelen ontwerpen, ontvangen, fabriceren en coaten we in ons eigen magazijn in Ingen. In de afwerking van uw houten fonteinplank heeft u de keuze uit standaard coating of andere lak- en verfafwerkingen. Iedere RAL-kleur op basis van zijdeglans is mogelijk. Voor een lak-/verfafwerking maken we gebruik van de houtsoort mdf. Zo kunt u altijd blijven genieten van uw fonteinplank.

Ontdek het uitgebreide aanbod fonteinplanken en laat u inspireren in onze showroom in Ingen.

Offerte aanvragen