Exclusieve houten badmeubels

Geef uw badkamer een luxe karakter
De badkamer is de plek in huis waar u tot uzelf komt. Even bijkomen na een lange, drukke werkdag. Lekker in bad of ontspannen onder een warme douche. Geniet van het comfort van uw badkamer met exclusieve houten badmeubels volledig ontworpen in uw eigen stijl.

Ambachtelijke gemaakte badmeubels
Omdat houten badmeubels sfeerbepalend zijn vindt u bij Fine Wood Design een brede collectie mooie exclusieve eikenhouten badkamermeubels. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij we de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. We ontwerpen en vervaardigen alle houten badmeubels voor u op maat. Dit doen we exclusief voor u, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst. Wij denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Contact opnemen

Prachtige op maat gemaakte ontwerpen
U wilt bijvoorbeeld een houten meubel dat precies in een nis of een hoek past en daarbij een stijlvolle kolomkast, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl als uw exclusieve houten meubel. Dit doen we graag voor u. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Exclusieve Houten Badmeubel

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten badkamermeubel die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels gemaakt uit massief eikenhout. Van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de exclusieve badmeubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp, waarmee u jarenlang plezier van uw badmeubel heeft. Alle badmeubelen van Fine Wood Design zijn niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen