Exclusieve badkamermeubels

Ambachtelijk gemaakte exclusieve badkamermeubels
Bij Fine Wood Design vindt u ambachtelijk gemaakte exclusieve badkamermeubels. Al onze meubels worden met de hand vervaardigd en hierbij besteden we erg veel aandacht aan de kwaliteit. We ontwerpen en vervaardigen alle houten badkamermeubels op maat voor u. Zo kunnen we u precies aanbieden waar u naar op zoek bent en we denken graag met u mee met een passend ontwerp. Wij bij Fine Wood Design hebben passie voor eikenhout en dat is terug te zien in onze exclusieve badkamermeubels.

Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels gemaakt uit massief eikenhout. Van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. Hout staat centraal, wat terug te zien is in de onderscheidende en exclusieve ontwerpen die niet alleen mooi zijn, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik.

Contact opnemen

Luxe en sfeervol karakter
Wanneer de badkamer een oase van rust is, vormt dit de perfecte ruimte om tot uzelf te komen en te ontspannen na een drukke werkdag. Met onze exclusieve badkamermeubels van eikenhout wordt dit nog makkelijker. Eikenhout straalt namelijk erg veel sfeer uit en is daarnaast te combineren met verschillende soorten wasbakken, zoals wasbakken van natuursteen of marmer. Zo kunt u zeer eenvoudig een sfeervolle ruimte van uw badkamer creëren met onze exclusieve en unieke badkamermeubels, volledig ontworpen in uw eigen stijl.

Op maat gemaakte exclusieve badkamermeubels
Bij Fine Wood Design maken we uw exclusieve badkamermeubels voor u op maat. Zoekt u een badkamermeubel dat precies in een hoek of nis moet passen? Of juist meubels die perfect bij elkaar passen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u altijd een exclusief badkamermeubel uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl als uw andere badkamermeubels. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Afspraak maken

exclusieve badkamermeubels
exclusieve badkamermeubels

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout komt uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat ons hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen waar iedere gekapte boom vervangen wordt door een nieuwe boom. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubels met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Ook gedurende de rest van de productie van onze exclusieve badkamermeubels staat duurzaamheid centraal. Voor persoonlijk advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Laat u inspireren door de exclusieve badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen