Eikenhouten badkamermeubel

Ambachtelijke eikenhouten badkamermeubels
Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van 100% massief eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor montage van uw nieuwe houten wastafelmeubel.

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten badkamermeubel die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos waarbij ons maatwerk een groot voordeel is. Bekijk het overzicht van onze exclusieve wastafelmeubel direct online.

Contact opnemen

Ontwerp op maat in 100% massief eikenhout
Wilt u een houten badkamermeubel dat precies in een nis of een hoek past en daarbij een stijlvolle kolomkast, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl als uw exclusieve houten badmeubel. Dit doen we graag voor u. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van massief eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Mooi en praktisch in gebruik
Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels, van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de badmeubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp, waarmee u jarenlang plezier van uw badmeubel heeft. Alle badmeubelen van Fine Wood Design zijn niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik.

We laten u graag kennis maken met onze eikenhouten badkamermeubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Eikenhouten badkamermeubel
Maatwerk eikenhout

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen