Eiken wastafelmeubel

Op zoek naar een eiken wastafelmeubel? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van 100% massief eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Naast snelle levering kunt u ook bij ons terecht voor de montage van uw nieuwe eiken wastafelmeubel.

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie wastafelmeubels! De mogelijkheden zijn eindeloos waarbij ons maatwerk een groot voordeel is. Door het maatwerk is ieder badmeubel uniek in zijn soort. Bekijk het overzicht van onze eiken wastafelmeubels direct online. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Contact opnemen

Exclusief ontwerp in 100% massief eikenhout
Wilt u een eiken wastafelmeubel dat precies in een nis of een hoek past en daarbij een stijlvolle kolomkast, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl als uw meubel. Dan maken we graag een eiken badkamermeubel op maat voor u. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van massief eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Uitsluitend duurzame materialen
Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal. Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. We laten u graag kennis maken met onze houten wastafelmeubel. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Eiken Wastafelmeubel - Fine Wood Design
Badkamermeubel met waskom

Mooi en praktisch in gebruik
Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels, van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de eiken badmeubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp, waarmee u jarenlang plezier van uw badmeubel heeft. Alle badmeubelen van Fine Wood Design zijn niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik.

Laat u inspireren door de exclusieve eiken badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen.

Offerte aanvragen