Eiken meubelen

Met eikenhout haalt u de natuur in huis en kiest u voor duurzame meubelen.

Houten meubelen van Fine Wood Design zijn leverbaar in uitlopende kleuren, passend bij uw smaak en wensen. Onze eiken badmeubelen zijn daardoor veelzijdig in gebruik.

Stylingtrends voor woon- en badkamer veranderen continu. Wat blijft is de vraag naar een inspirerende leefomgeving, waar stijl en schoonheid moeiteloos worden gecombineerd met duurzaamheid. De houten meubelen van Fine Wood Design passen in de meest trendy interieurs, maar hebben tegelijkertijd een tijdloze uitstraling. Zo blijft uw meubel een absoluut pronkstuk en geniet u elke dag van een mooi, comfortabel meubel.

Met eikenhout kiest u ook voor duurzame meubelen, badmeubelen waar u jaren en jaren van kunt genieten, zowel kwalitatief als esthetisch. Onze prachtige badmeubels zijn dan ook een ideale keuze voor nagenoeg elke leefruimte. We inspireren u graag.

Contact opnemen

Fraaie afwerking
Idealisme, duurzaamheid en handmade in Holland

Bij Fine Wood Design vormt maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant.

Handmade in Holland

Alle houten meubelen ontwerpen en fabriceren we centraal in Nederland in Ingen. Vanuit daar distribueren we de meubelen door heel Nederland. In Ingen werken we samen met een hecht en enthousiast team dat altijd met plezier voor u aan de slag gaat.

Duurzame meubelen voor een inspirerende droomomgeving