Eiken kolomkast

Op zoek naar een eiken kolomkast? Met een kolomkast van Fine Wood Design heeft u een stijlvol badkamermeubel dat een belangrijke aanvulling is op de inrichting van uw badkamer. Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van 100% massief eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Naast snelle levering kunt u ook bij ons terecht voor de montage van uw nieuwe eiken kolomkast.

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie kolomkasten! De mogelijkheden zijn eindeloos waarbij ons maatwerk een groot voordeel is. Door het maatwerk is ieder kolomkast eiken uniek in zijn soort. Bekijk het overzicht van onze kolomkasten direct online. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Contact opnemen

Exclusief ontwerp in 100% massief eikenhout
Wilt u een eiken kolomkast dat precies in een nis of een hoek past en in hetzelfde materiaal en stijl als uw badkamer? Dan maken we graag een kolomkast op maat voor u. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van massief eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Uitsluitend duurzame materialen
Bij Fine Wood Design vormt maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. We laten u graag kennis maken met onze kolomkast van eiken. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

kolomkast kopen

Mooi en praktisch in gebruik
Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels, van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de eiken kolomkasten van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp, waarmee u jarenlang plezier van uw badmeubel heeft. Alle kolomkasten van Fine Wood Design zijn niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik.

Ontdek het uitgebreide aanbod eiken kolomkasten van Fine Wood Design en laat u inspireren in onze showroom in Ingen.

Offerte aanvragen