Eiken Badkamermeubel op maat

Profiteer van snelle levering
Wilt u een eiken houten badkamermeubel op maat laten maken? Dan bent u bij Fine Wood Design aan het juiste adres. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze houten badkamermeubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Ingen en laat u inspireren. Wij kunnen uw badmeubel snel leveren en eventueel bij u thuis monteren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij garanderen u dan ook een duurzaam, solide eindproduct dat geheel aan uw wensen voldoet.

Bekijk producten

Verschillende soorten afwerking
In de afwerking van onze badmeubels werken we met een standaard coating of een andere lak- en verfafwerkingen. Een gelakt of geverfd meubel heeft een andere structuur en voelt ook anders aan dan een gecoat meubel. Gelakte of geverfde meubels zijn gladder en daardoor makkelijker af te nemen en praktischer in gebruik. Het voordeel van een meubel met een natuurlijke coating is dat een lokale beschadiging zonder zichtbare sporen te herstellen is.

We laten u graag kennis maken met onze meubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Neem contact op

Eiken badkamermeubel op maat - Fine Wood Design
Badkamermeubel laten maken

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Neem contact op