Design badmeubel

Met een design badmeubel van Fine Wood Design geeft u de badkamer de aandacht die hij verdient. Met een onderscheidend en smaakvol badmeubel geniet u elke dag weer van comfort. De badkamer is tenslotte een plek waar u de dag ontspannen begint en ook weer aangenaam wil afsluiten. Kies daarom voor een passend badmeubel van eikenhout dat aan al uw wensen voldoet en waar u jarenlang plezier van heeft.

Onderscheidend badmeubel en snelle levering
Wist u dat een badmeubel sfeerbepalend is voor uw badkamer? Daarom vindt u bij Fine Wood Design een uitgebreide en luxe collectie die snel geleverd kan worden. Met een design badmeubel bepaalt u zelf uw eigen stijl in uw badkamer. In de eikenhouten design meubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Fine Wood Design werkt uitsluitend met hout van topkwaliteit zodat u jarenlang plezier van uw design badmeubel heeft. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie.

Contact opnemen

Kies uw eigen stijl
Fine Wood Design ontwerpt en ontwikkelt alle houten badmeubelen zelf. Voor elke badkamer bieden we u een uniek ontwerp. Alle design badmeubelen zijn ambachtelijk gemaakt. Ze worden centraal in Nederland, in Ingen ontworpen en met de hand geproduceerd. Karakteristiek voor deze design badmeubels zijn de kleurschakeringen en nuanceverschillen, noesten en nerven, haarscheurtjes en natuurlijke oneffenheden. Eikenhout is een natuurlijk materiaal. Daardoor is elk badmeubel uniek. Er zijn geen twee exemplaren gelijk.

Duurzaam design badkamermeubel
Kiest u voor een design badmeubel van Fine Wood Design? Dan kiest u voor duurzaam en maatwerk. Elk meubel wordt uit hoogwaardig eikenhout gemaakt en behandeld met een uiterst duurzame coating, die in verschillende kleuren beschikbaar is, die de uitstraling van uw badmeubel bepaald. De coating dringt diep in het hout en geeft het meubel een intense en diepe kleuring, waarbij het hout nog steeds natuurlijk aanvoelt en zijn prachtige eigenschappen en uitstraling behoudt. Zo heeft u jarenlang plezier van uw houten badmeubel. Het meubel is prettig gebruik en blijft ook mooi.

Afspraak maken

Design badmeubel
Badkamermeubel Fine Wood Design

Neem contact met ons op
Geef met een design badmeubel van Fine Wood Design uw badkamer de aandacht die hij verdient. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen