Badmeubel op maat Wijk bij Duurstede

Ambachtelijke op maat gemaakte badmeubels
Bent u op zoek naar een badmeubel op maat in Wijk bij Duurstede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Fine Wood Design vindt u namelijk een grote collectie houten badmeubels. Deze meubels worden met de hand vervaardigd, waardoor de meubels ook op maat gemaakt kunnen worden. Ideaal dus als uw badkamer afwijkt van de standaardafmetingen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit, wat ons een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van hout maakt. Fine Wood Design werkt uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van massief eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens. Ook kunt u bij ons terecht voor montage uw nieuwe houten badkamer meubel.

Contact opnemen

 

Verschillende soorten afwerkingen
Onze badmeubels kunnen op twee manieren worden afgewerkt: met een standaard coating of met een lak- of verfafwerking. Gelakte en geverfde meubels zijn gladder dan meubels die gecoat zijn en daardoor makkelijker schoon te maken. Het voordeel van een natuurlijke coating daarentegen is dat een lokale beschadiging zonder zichtbare sporen te herstellen is.

Snelle levering en brede collectie
Bij Fine Wood Design vindt u een groot assortiment badmeubelen van echt hout die daarnaast ook nog eens snel geleverd kunnen worden. Door ons maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook kunnen wij uw badmeubel bij u thuis monteren. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Afspraak maken

Badmeubel op maat Wijk bij Duurstede

 

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal. We laten u graag kennis maken met ons badkamermeubel van echt hout. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Laat u inspireren door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze badkamerwinkel nabij Wijk bij Duurstede. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Wijk bij Duurstede? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen