Badmeubel eikenhout

Ambachtelijke en exclusieve eikenhouten badmeubels
Bent u op zoek naar een eigenhout badmeubel op maat? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze badmeubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Een badmeubel van eikenhout kan erg sfeerbepalend zijn in uw badkamer. Een comfortabele badkamer begint met sfeervolle badkamermeubels. Lekker in bad of ontspannen onder een warme douche. Geniet van het comfort van uw badkamer met uw exclusieve houten badkamermeubel op maat volledig ontworpen in uw eigen stijl. Dit doen we exclusief voor u, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Bekijk producten

Exclusief ontwerp
Wilt u bijvoorbeeld een eikenhouten meubel dat precies in een nis of een hoek past met daarbij een stijlvolle kolomkast? Dit doen we graag voor u en kan gerealiseerd worden. Wij werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal. We laten u graag kennis maken met onze eikenhouten badkamermeubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Neem contact op

Badmeubel eikenhout
Maatwerk eikenhout

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten badkamermeubel die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! Ontdek de waarde van prachtige badkamermeubels gemaakt uit massief eikenhout. Van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de exclusieve badmeubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp, waarmee u jarenlang plezier van uw badmeubel heeft. Alle badmeubelen van Fine Wood Design zijn niet alleen mooi, maar ook zeer prettig en praktisch in gebruik.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Neem contact op