Badmeubel eikenhout

Fine Wood Design; Voor een luxe karakter van uw badkamer
Bent u op zoek naar een eigenhout badmeubel op maat? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze badmeubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit.

Ambachtelijke en exclusieve eikenhouten badmeubels
Een badmeubel van eikenhout kan erg sfeerbepalend zijn in uw badkamer. Een comfortabele badkamer begint met sfeervolle badkamermeubels. De badkamer is de plek in huis waar u tot uzelf komt. Even bijkomen na een lange, drukke werkdag. Lekker in bad of ontspannen onder een warme douche. Geniet van het comfort van uw badkamer met exclusieve houten badmeubels volledig ontworpen in uw eigen stijl. Dit doen we exclusief voor u, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Exclusief ontwerp
Wilt u bijvoorbeeld een eikenhouten meubel dat precies in een nis of een hoek past met daarbij een stijlvolle kolomkast? Dit doen we graag voor u en kan gerealiseerd worden. Wij werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens.

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal.

We laten u graag kennis maken met onze eikenhouten badkamermeubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Neem contact op

Badmeubel eikenhout