Badkamermeubel op maat

Ieder houten badkamermeubel is bij ons uniek.

Wilt u een mooi houten badkamermeubel op maat laten maken? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze meubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Fine Wood Design ontwerpt en vervaardigd uw badmeubel op maat, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst.

Bezoek onze showroom
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Ingen en laat u inspireren. Bij Fine Wood Design vindt u unieke houten badkamermeubelen op maat gemaakt. Wij garanderen u dan ook een duurzaam, solide eindproduct dat geheel aan uw wensen voldoet.

Verschillende soorten afwerking
In de afwerking van onze badmeubels werken we met een standaard coating of een andere lak- en verfafwerkingen. Een gelakt of geverfd meubel heeft een andere structuur en voelt ook anders aan dan een gecoat meubel. Gelakte of geverfde meubels zijn gladder en daardoor makkelijker af te nemen en praktischer in gebruik. Het voordeel van een meubel met een natuurlijke coating is dat een lokale beschadiging zonder zichtbare sporen te herstellen is.

We laten u graag kennis maken met onze meubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Neem contact op

Producten

Greep uit ons aanbod