Badkamermeubel op maat

Ieder houten badkamermeubel is bij ons uniek.

Wilt u een mooi houten badkamermeubel op maat laten maken? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze houten badkamermeubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit.

Profiteer van snelle levering
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Ingen en laat u inspireren. Wij kunnen uw badmeubel snel leveren en eventueel bij u thuis monteren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij garanderen u dan ook een duurzaam, solide eindproduct dat geheel aan uw wensen voldoet.

Bekijk producten

Verschillende soorten afwerking
In de afwerking van onze badmeubels werken we met een standaard coating of een andere lak- en verfafwerkingen. Een gelakt of geverfd meubel heeft een andere structuur en voelt ook anders aan dan een gecoat meubel. Gelakte of geverfde meubels zijn gladder en daardoor makkelijker af te nemen en praktischer in gebruik. Het voordeel van een meubel met een natuurlijke coating is dat een lokale beschadiging zonder zichtbare sporen te herstellen is.

We laten u graag kennis maken met onze meubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Neem contact op

Badkamermeubel op maat

Producten

Greep uit ons aanbod