Badkamermeubel online

Fine Wood Design; Voor een luxe karakter van uw badkamer
Bent u online op zoek naar een eiken badkamermeubel op maat? Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van eikenhout. Onze badmeubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. U kunt uw badkamermeubel online bij ons bestellen. Een comfortabele badkamer begint met sfeervolle badmeubels. Geniet van het comfort van uw badkamer met exclusieve houten badmeubels volledig ontworpen in uw eigen stijl. Dit doen we exclusief voor u, precies in de afmetingen, stijl en kleur zoals u het wenst. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden. Bekijk ons ruime aanbod badkamermeubels van massief hout en vraag een vrijblijvende offerte aan. Of neem contact met ons op.

Contact opnemen

Prachige ontwerpen van hout
Wij werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens. Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal.

Neem direct contact op
Bekijk ons uitgebreide aanbod badkamermeubelen online of bezoek onze showroom in Ingen. We laten u graag kennis maken met onze eikenhouten badkamermeubels. Heeft u hulp nodig bij de keuze voor uw badkamermeubel? Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Badkamermeubel online
Badkamermeubel inclusief montage

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten badkamermeubel die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! Geef met een design badmeubel van Fine Wood Design uw badkamer de aandacht die hij verdient. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen