Badkamermeubel met waskom

Fine Wood Design geeft uw badkamer de aandacht die hij verdient. Met een onderscheidend en smaakvol badkamermeubel met waskom geniet u elke dag weer van comfort. Daarom vindt u bij Fine Wood Design een uitgebreide en luxe collectie. De badkamer is tenslotte een plek waar u de dag ontspannen begint en ook weer aangenaam wil afsluiten.

Onderscheidend badkamermeubel met waskom
Door een eigen type badmeubel met waskom te kiezen bepaalt u zelf uw eigen stijl in uw badkamer. Van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de eikenhouten meubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Fine Wood Design werkt uitsluitend met hout van topkwaliteit zodat u jarenlang plezier van uw luxe badkamermeubel heeft. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie en kies voor een badkamermeubel dat aan al uw wensen voldoet.

Contact opnemen

Kies uw eigen stijl
Fine Wood Design ontwerpt en ontwikkelt alle houten badmeubelen zelf. Voor elke badkamer bieden we u een uniek ontwerp. Alle badmeubelen zijn ambachtelijk gemaakt en leverbaar met waskom. Ze worden centraal in Nederland, in Ingen ontworpen en met de hand geproduceerd. Karakteristiek voor deze design badmeubels zijn de kleurschakeringen en nuanceverschillen, noesten en nerven, haarscheurtjes en natuurlijke oneffenheden. Eikenhout is een natuurlijk materiaal. Daardoor is elk badmeubel uniek. Er zijn geen twee exemplaren gelijk.

Duurzaam badkamermeubel
Kiest u voor een badkamermeubel hout met waskom van Fine Wood Design? Dan kiest u voor duurzaam en maatwerk. Elk meubel wordt uit hoogwaardig eikenhout gemaakt en behandeld met een uiterst duurzame coating, die in verschillende kleuren beschikbaar is, die de uitstraling van uw badmeubel bepaald. De coating dringt diep in het hout en geeft het meubel een intense en diepe kleuring, waarbij het hout nog steeds natuurlijk aanvoelt en zijn prachtige eigenschappen en uitstraling behoudt. Het meubel is prettig gebruik en blijft ook mooi. Zo heeft u jarenlang plezier van uw badmeubel. We laten u graag kennis maken met onze badkamermeubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Badkamermeubel met waskom
Design badmeubel

Brede collectie en snelle levering
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten badkamermeubels die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! Geef met een design badmeubel van Fine Wood Design uw badkamer de aandacht die hij verdient. Ontdek het uitgebreide aanbod eiken wastafelmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen