Massief eikenhouten badkamermeubel

Ambachtelijke handgemaakte badmeubels
Bij Fine Wood Design vindt u een brede collectie eikenhouten badkamermeubels die daarnaast ook nog eens snel worden geleverd! Fine Wood Design is een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van 100% massief eikenhout. Onze badmeubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij wij de grootst mogelijke aandacht besteden aan de kwaliteit. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor montage van uw nieuwe houten badkamermeubel. Bekijk het overzicht van onze badkamermeubels van massief hout direct online.

Contact opnemen

Ontwerp op maat
Wilt u een massief houten badkamermeubel dat precies in een nis of een hoek past en daarbij een stijlvolle kolomkast, uitgevoerd in hetzelfde materiaal en stijl als uw exclusieve houten meubel. Dit doen we graag voor u. We werken uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van massief eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens. Dit ziet u terug in een onderscheidend en exclusief ontwerp. Karakteristiek voor deze badmeubels zijn de kleurschakeringen en nuanceverschillen, noesten en nerven, haarscheurtjes en natuurlijke oneffenheden. Eikenhout is een natuurlijk materiaal. Daardoor is elk badmeubel uniek. Bij Fine Wood Design zijn geen twee exemplaren gelijk. We laten u graag kennis maken met onze eikenhouten badkamermeubels. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Afspraak maken

Badkamermeubel Massief hout
Maatwerk eikenhout

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod houten badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen