Badkamermeubel inclusief montage

Bij Fine Wood Design vindt u een uitgebreide en luxe collectie badkamermeubels van kwaliteit. Wilt u snel genieten van uw eigen badkamer? U kunt bij ons terecht voor een snelle levering van uw badkamermeubel inclusief montage. De badkamer is tenslotte een plek waar u de dag ontspannen begint en ook weer aangenaam wil afsluiten. Fine Wood Design geeft uw badkamer de aandacht die hij verdient. Wilt u meer weten over de lever- en montagemogelijkheden, neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Kies uw eigen stijl
Fine Wood Design ontwerpt en ontwikkelt alle houten badmeubelen zelf. Voor elke badkamer bieden we u een uniek ontwerp. Alle badmeubelen zijn ambachtelijk gemaakt van eikenhout. Karakteristiek voor deze design badmeubels zijn de kleurschakeringen en nuanceverschillen, noesten en nerven, haarscheurtjes en natuurlijke oneffenheden. Eikenhout is een natuurlijk materiaal. Daardoor is elk badmeubel uniek. Er zijn geen twee exemplaren gelijk.

Afspraak maken

Badkamermeubel inclusief montage
Design badmeubel

Neem contact met ons op
Kiest u voor een badmeubel van Fine Wood Design? Dan kiest u voor duurzaam en maatwerk. Heeft u interesse in een houten badmeubel met waskom? Geef dan uw badkamer de aandacht die hij verdient. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie en kies voor een badkamermeubel van echt hout dat aan al uw wensen voldoet. Ontdek het uitgebreide aanbod wastafelmeubels op maat of bezoek onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen