Badkamermeubel hout met waskom

Wist u dat een badmeubel sfeerbepalend is voor uw badkamer? Daarom vindt u bij Fine Wood Design een uitgebreide en luxe collectie. De badkamer is tenslotte een plek waar u de dag ontspannen begint en ook weer aangenaam wil afsluiten. Fine Wood Design geeft uw badkamer de aandacht die hij verdient. Met een onderscheidend en smaakvol badkamermeubel met waskom geniet u elke dag weer van comfort.

Luxe houten badkamermeubel met waskom
Door een eigen type badmeubel met waskom te kiezen bepaalt u zelf uw eigen stijl in uw badkamer. Fine Wood Design ontwerpt en vervaardigd badmeubelen in diverse stijlen. Van minimalistisch en modern tot klassiek en robuust. In de eikenhouten meubelen van Fine Wood Design staan de eigenschappen van het hout centraal. Fine Wood Design werkt uitsluitend met hout van topkwaliteit zodat u jarenlang plezier van uw houten badmeubel heeft.

Contact opnemen

Kies uw eigen stijl
Fine Wood Design ontwerpt en ontwikkelt alle houten badmeubelen zelf. Voor elke badkamer bieden we u een uniek ontwerp. Alle badmeubelen zijn ambachtelijk gemaakt en leverbaar met waskom. Karakteristiek voor deze design badmeubels zijn de kleurschakeringen en nuanceverschillen, noesten en nerven, haarscheurtjes en natuurlijke oneffenheden. Eikenhout is een natuurlijk materiaal. Daardoor is elk badmeubel uniek. Er zijn geen twee exemplaren gelijk.

Duurzaam badkamermeubel
Kiest u voor een badmeubel van Fine Wood Design? Dan kiest u voor duurzaam en maatwerk. Onze badmeubelen worden centraal in Nederland, in Ingen ontworpen en met de hand geproduceerd.Elk meubel wordt uit hoogwaardig eikenhout gemaakt en behandeld met een uiterst duurzame coating, die in verschillende kleuren beschikbaar is, die de uitstraling van uw badmeubel bepaald. De coating dringt diep in het hout en geeft het meubel een intense en diepe kleuring, waarbij het hout nog steeds natuurlijk aanvoelt en zijn prachtige eigenschappen en uitstraling behoudt. Het meubel is prettig gebruik en blijft ook mooi. Zo heeft u jarenlang plezier van uw badmeubel.

Afspraak maken

Badkamermeubel hout met waskom
Design badmeubel

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een houten badmeubel met waskom? Geef dan uw badkamer de aandacht die hij verdient. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie en kies voor een badkamermeubel dat aan al uw wensen voldoet. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels of bezoek onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen