Badkamermeubel echt hout

Ambachtelijke handgemaakte badmeubels
Bent u op zoek naar een badkamermeubel van echt hout? Dan bent u bij fine Wood Design aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een brede collectie echte eikenhouten badkamermeubels. De badmeubelen van Fine Wood Design worden met de hand vervaardigd, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit. Dit maakt ons bedrijf een ambachtelijk bedrijf met passie voor de uitstraling en eigenschappen van echt hout. Ook kunt u bij ons terecht voor montage uw nieuwe houten badkamer meubel.

Contact opnemen

 

Exclusief ontwerp op maat
Wilt u een houten badkamermeubel dat precies past in bijvoorbeeld een nis of hoek? Dat kan bij ons. Fine Wood Design werkt uitsluitend met luxe en hoogwaardige materialen, van massief eikenhout, natuursteen en andere materialen naar wens. Dit ziet u terug in onderscheidende ontwerpen op maat. Ook een bijpassende stijlvolle kolomkast is mogelijk.

Snelle levering en brede collectie
Bij Fine Wood Design vindt u een brede badkamermeubelen van echt hout die daarnaast ook nog eens snel geleverd kunnen worden. Door onze houten badkamermeubels op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u een volledige metamorfose of wilt u de badkamer een upgrade geven? We denken graag met u mee om u een passend ontwerpt te bieden.

Afspraak maken

Badkamermeubel echt hout

 

Uitsluitend duurzame materialen
Ons hout betrekken we uitsluitend van betrouwbare houtzagerijen. Dat garandeert dat ons hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, waar elke gekapte boom wordt vervangen door nieuwe aanplant. Daarnaast ontvangen we de materialen van onze meubelen met recyclebaar verpakkingsmateriaal. Duurzaam ondernemen staat in de gehele productie van onze badmeubelen van hout centraal. We laten u graag kennis maken met ons badkamermeubel van echt hout. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op.

Laat u inspireren de door de exclusieve houten badkamermeubels van Fine Wood Design. Ontdek het uitgebreide aanbod badmeubels en laat u inspireren in onze showroom in Ingen. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf.

Offerte aanvragen